Kannusta Lahti Basketball Junioreita Hämeenmaan Kannustajat kampanjassa!

1.9.2017 klo 09:00

Hämeenmaa tukee jälleen Päijät-Hämeen urheiluseuroja Kannustajat kampanjan avulla. Auta sinäkin seuraamme saamaan mahdollisimman iso kannustus potti klikkaamalla itsesi seuran kannustajaksi!

Kannustajat-ohjelma on sponsorointitoimintaa, johon osuuskaupan omistajat pääsevät mukaan! Kunkin asiakasomistajatalouden pääjäsen voi käydä syyskuun aikana Omalla S-kanavalla kannustamassa eli antamassa äänensä yhdelle ohjelmaan valitulle toimijalle. Äänestysajan päätyttyä Hämeenmaa jakaa 25 000 euron sponsorointipottin seurojen keräämien kannustajien suhteessa. Tasapuolisuuden vuoksi jokainen seura saa tukea vähintään 500 euroa ja enimmillään 4000 euroa. Näin taataan jokaiselle mukana olevalle mahdollisuus tukeen.
 
Tuki jaetaan suhteessa annettuihin ääniin, ja yksikin ääni vaikuttaa. Ohjelman idea on, että seurojen toiminnassa mukana olevat aktivoivat mahdollisimman monta kannustajaa joukkoihinsa: vanhempia, isovanhempia, kummeja, naapureita ja serkkuja. 
 
ILMOITTAUDU LAHTI BASKETBALL JUNIOREIDEN KANNUSTAJAKSI:

1. Kirjaudu Omalle S-kanavalle  

         a. S-Pankin verkkopankista kohdasta Oma S-kanava tai

         b. S-kanavan (hameenmaa.fi) oikeasta yläreunasta S-tunnuksella  

2. Siirry Omalla S-kanavalla oikeasta ylävalikosta > Omat tiedot > Vaikuta ja Osallistu

3. Klikkaa LIITY KANNUSTAJAKSI ja valitse Lahti Basketball Juniorit 

4. Klikkaa Päivitä tiedot -painiketta 
 
Voit ilmoittautua Kannustajaksi, jos olet Osuuskauppa Hämeenmaan jäsen ja olet asiakasomistajataloutesi pääjäsen. Pääjäsenyyden tunnistat siitä, että asiakasomistajaposti tulee nimelläsi kotiin. 
 
Tarvittaessa voi olla yhteydessä Omistajapalveluun, puh. (03) 813 0304 ma–pe 8–16 

___________________________________________________________________
Hämeenmaa – 159 000 asiakkaansa omistama paikallinen yritys Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2700 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakkaat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 159 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Myös tuloksensa Hämeenmaa käyttää omistajiensa palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen. 

Liitteet