Kevätkokous päätti seuran nimen muutoksesta

11.5.2017

Namika Lahti Juniorit ry:n kevätkokous järjestettiin keskiviikkona 10.5.2017 Lahden Urheilukseskuksen kokoustiloissa. Kokouksessa oli sääntömääräisten asioiden lisäksi käsiteltävänä hallituksen esitys seuran nimen muutoksesta.

Namika Lahti Juniorit ry:n kevätkokous järjestettiin keskiviikkona 10.5.2017 Lahden Urheilukseskuksen kokoustiloissa. Kokouksessa oli sääntömääräisten asioiden lisäksi käsiteltävänä hallituksen esitys seuran nimen muutoksesta. Keskustelun jälkeen esitys hyväksyttiin lopulta yksimielisesti.

Hallituksen esitys seuran nimen muuttamisesta Lahti Basketball Juniorit ry:ksi herätti kokouksessa mielipiteitä. Pääosin keskustelijat olivat hallituksen esityksen kanssa samoilla linjoilla, mutta keskustelussa palattiin myös pitkiin NMKY-perinteisiin ja lila-valkoisiin väreihin. Keskustelun jälkeen kokous oli lopulta yksimielinen muutoksesta ja päätti seuran nimen muuttamisesta hallituksen esittämään muotoon. 

Jatkossa myös juniorit esiintyvät samanlaisissa musta-valkoisissa peliasuissa ja samalla Lahti Basketball logolla kuin kaupungin edustusjoukkue. Päivittäisessä viestinnässä myös juniorit käyttävät jatkossa lyhennettyä muotoa Lahti Basketball.

Muutoksella halutaan vahvistaa lahtelaisen koripallon identiteettiä ja viestiä entistä selkeämmin yhteistyöstä juniori- ja edustuskoripallon välillä. Myös Lahti Basketball ry:n johto tukee tehtyä nimenmuutosta.

Kevätkokous myös hyväksyi tulevan kauden toimintasuunnitelman sekä budjetin. Seuran puheenjohtajana jatkaa Pekka Snåre. Tulevaksi kaudeksi hallitukseen valittiin Jukka Nykänen, Jani Mäkäläinen, Marjo Kaipainen-Vilppula, Roope Suonio sekä uutena jäsenenä Janne Rauhala.

Lisätietoja kevätkokousasioista seuran puheenjohtajalta Pekka Snårelta, GSM 040 5693284.